Θεσσαλονίκη: Δύο νηπιαγωγεία «πάνε» Δημαρχείο

Στη Θεσσαλονίκη το δημαρχείο της συμπρωτεύουσας ετοιμάζεται να στεγάσει δύο νηπιαγωγεία. Πρόκειται για μία αποδοτική λύση που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες νέων οικογενειών που μένουν στο κέντρο της πόλης.

Όπως γίνεται γνωστό από τη Θεσσαλονίκη, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους πολίτες αναμένεται να αποδοθεί ισόγειος χώρος του δημαρχιακού μεγάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η διοίκηση του δήμου κρίνει ότι η πτέρυγα του δημαρχείου που θα αξιοποιηθεί για τη λειτουργία των τμημάτων αυτών είναι απολύτως κατάλληλη, καθώς εξ αρχής – από το στάδιο της μελέτης του έργου κατασκευής του νέου δημαρχιακού μεγάρου – είχε σχεδιαστεί ακριβώς για τη φιλοξενία εκπαιδευτικών χρήσεων.

Πρόκειται για ισόγειο και αυτόνομο χώρο με αυλή, που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και ο οποίος θα διαμορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο για την υποδοχή των μικρών μαθητών.

Οι υπηρεσίες που σήμερα στεγάζονται στην εν λόγω πτέρυγα θα μεταφερθούν σε άλλους χώρους. Ανάμεσα σε αυτές είναι το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct αλλά και τα γραφεία δύο δημοτικών παρατάξεων, για τη στέγαση των οποίων θα προετοιμαστούν άλλοι χώροι εντός του δημαρχιακού μεγάρου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ