Θεσσαλονίκη: Αυτές οι περιοχές θα μείνουν σήμερα χωρίς ρεύμα

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών.

Ειδικότερα, από τις 8:00 μέχρι και τις 12:00 θα μείνουν χωρίς ρεύμα καταναλωτές στο Ωραιόκαστρο. Αφορά τις περιοχές: Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Η ΠΑΙΔΟΠΟΛΙΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΚΕΡΑΙΑ, ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Επίσης, από τις 8:00 μέχρι και τις 14:00 στο Ωραιόκαστρο θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στις περιοχές: ΟΛΗ Η Δ.Ε. ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ. ΟΥΘ, ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗΣ, ΑΤΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΟΜΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΩΝ, ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, COSMOTE AE, ΔΙΑΒΑΣΗ ΟΣΕ, ΤΑ Φ/Β ΣΑΝΓΟΥΟΡΚΣ ΑΡΚΑΔΙΑ, ΠΕΤΚΟΣ ΣΙΑ, ΑΒΑΝΙΔΗΣ & ΑΠΕΡΓΗ.

Στον Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης, από τις 8:00 μέχρι και τις 14:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές σε: στην περιοχή Αμπελοκήπων μεταξύ των οδών Πανταζοπούλου με Παπαφλέσσα.

Τέλος, στον Δ. Δέλτα από τις 8:00 μέχρι και τις 14:30 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΙΠΕΘ ΠΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΟΙ Χ’ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ, ΓΚΟΥΛΕΤΣΟΣ, ΑΦΟΙ ΡΟΙΔΗ, ΑΜΑΞΑΣ & CHROMETAL A.E.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ