Θ. Μητράκας: Η ανάγκη εξέλιξης των τεχνικών έργων δεν σταμάτησε την περίοδο της καραντίνας

Η ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας στις σύγχρονες πόλεις δεν σταμάτησε ούτε την περίοδο της πανδημίας. Αυτό το διαπίστωσα σήμερα, όταν συνάντησα τον καλό μου φίλο Μάκη Κυριζίδη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης και συζητήσαμε για την εξέλιξη των τεχνικών έργων του Δήμου μας που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
1η στάση: Βούλγαρη με Παπαναστασίου. Επισκεφθήκαμε έναν χώρο πρασίνου και αναψυχής με ελεύθερη πρόσβαση για τους πολίτες. Το έργο αυτό βρίσκεται στην τελική του φάση και είναι ήδη επισκέψιμο. Είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να συναντήσουμε μαθητές σε έναν εκπαιδευτικό περίπατο γεγονός που καταδεικνύει την σπουδαιότητα του έργου για σχολεία και οικογένειες.
2η στάση: Μπότσαρη με Ηλεκτρας. Παρακολουθήσαμε από κοντά τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει και προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς.για τη δημιουργία ενός πάρκου αναψυχής και αθλητικών δραστηριοτήτων.
Ευχαριστώ θερμά τον Μάκη Κυριζίδη για την συνεργασία και ελπίζω να μας δοθεί στο μέλλον πολλές φορές η δυνατότητα για αντίστοιχες επισκέψεις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ