Τελίδη στηρίζει για δήμαρχο Καλαμαριάς ο Μπακογλίδης- Η επίσημη ανακοίνωση

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Τελίδη για το δημαρχιακό θώκο της Καλαμαριάς στηρίζει με επίσημη ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την τελική του απόφαση να μην διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση του δήμου.

Ο κ. Μπακογλίδης από την πρώτη στιγμή πίστεψε στην υποψηφιότητα του κ. Τελίδη και ήταν θέμα χρόνου η ανακοίνωση στήριξής του. Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον πρώην δήμαρχο, ο κ. Μπακογλίδης φέρεται να δήλωσε ότι ο Γιώργος Τελίδης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η παράταξη “Συνεργασία για την Καλαμαριά”, η οποία διοίκησε τον Δήμο Καλαμαριάς μέχρι το 2019 «ο Γιώργος Τελίδης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή μας επί σειρά ετών, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος για τις εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 τονίζοντας ότι η Καλαμαριά πρέπει και μπορεί να συγκροτήσει μια μεγάλη συμμαχία και ένα μέτωπο αυτονομίας και αξιοπρέπειας που θα τιμά την ιστορία της και θα εγγυηθεί το μέλλον της. Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, αφού εμπνέεται από τις ίδιες ανθρωπιστικές, δημοκρατικές και προοδευτικές αξίες που διαχρονικά εμφορούνταν η παράταξή μας, ενώνει τις πολλές δημιουργικές δυνάμεις της Καλαμαριάς όλων των ηλικιών, όλων των κοινωνικών ομάδων και όλων των γειτονιών της πόλης μας» .

«Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης για την Καλαμαριά και την ευρύτερη περιοχή που θα διατηρεί τα μεγάλα κεκτημένα των προηγούμενων χρόνων, θα έχει τη συμμετοχή έμπειρων ανθρώπων, αλλά και νέων με γνώση και πάθος για προσφορά και θα οδηγήσει την Καλαμαριά στη νέα εποχή», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν με τον κ. Μπακογλίδη τόσο οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, όσο και  μέλη της παράταξης, οι οποίοι τονίζουν ότι «στηρίζουμε τον Γιώργο Τελίδη, έναν νέο άνθρωπο με δύναμη ψυχής και όραμα για τους πολίτες και την πόλη της Καλαμαριάς».

Αναλυτικά τα ονόματα: Αντωνούδη Ολυμπία, Γεωργιάδης Σωτήριος, Καρυπίδης Φίλιππος, Κυφωνίδου Θεοδώρα, Κώστας Ζαχαρίας, Παυλίδου Μαρία, Πετκάκης Σωκράτης, Φοροπούλου Χριστίνα, Φωτόπουλος Στέλιος, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Μακαντάσης Ιωάννης, Ξανθόπουλος Ηρακλής, Ζώης Κώστας, Μακρίδης Ηρακλής, Μιχαλόπουλος Κώστας, Σιαμίδης Ιωάννης, Τανταλίδης Λάζαρος, Φακίρη Αναστασία, Τόζιου Σουλτάνα, Τσώνης Διογένης, Παπαδόπουλος Εμμανουήλ.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ