Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid tests στο Δήμο Δέλτα 

Μετά από συνεργασία του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και της Αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής και δημόσιας υγείας του δήμου Δέλτα Βούλας Ελευθεριάδου με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται και αυτήν εβδομάδα σε κοινότητες του Δήμου Δέλτα για την διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) σε πολίτες.

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 10.00 το πρωί ως τις  14.00 στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Δέλτα στον όρχο της Νέας Μαγνησίας προκειμένου να υποβάλλει  σε δωρεάν rapid tests, τους εργαζόμενους.

Οι υπάλληλοι στην υπηρεσία Καθαριότητας, ζήτησαν από τον Δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη, να υποβληθούν προληπτικά σε δωρεάν τεστ κορονοϊού υπογραμμίζοντας την ανησυχία τους καθώς καθημερινά εκτίθενται σε κίνδυνο με το δύσκολο έργο της αποκομιδής απορριμμάτων που έχουν επιφορτίσει. Το αίτημα τους  ικανοποιήθηκε άμεσα μετά από επικοινωνία της διοίκησης του δήμου με τον ΕΟΔΥ. «Η ανησυχία των εργαζομένων στην καθαριότητα είναι απόλυτα σεβαστή. Παρά τα μέτρα προστασίας για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού που λαμβάνουν και ακολουθούν πιστά,  εκτίθενται καθημερινά σε μεγάλο κίνδυνο. Μετά το αίτημα τους κινητοποιηθήκαμε άμεσα, και  καταφέραμε μέσα σε λίγες ώρες να λάβουμε θετική απάντηση από τον ΕΟΔΥ. Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας προκειμένου να υποβληθούν όσο περισσότεροι πολίτες του δήμου μας σε δωρεάν τεστ», τόνισε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο ΚΑΠΗ  Χαλάστρας από τις 10 το πρωί ως τις 2 μ.μ ενώ την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο ΚΑΠΗ Διαβατών προκειμένου να πραγματοποιήσει δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) σε όσους επιθυμούν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  υποβληθούν σε δωρεάν τεστ με μόνη προϋπόθεση να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Στο μεταξύ το προηγούμενο διάστημα διενεργήθηκαν περισσότερα από 220 δωρεάν rapid tests  ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 σε Καλοχώρι, Σίνδο και Αξιό με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά. —

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ