Συνεχίζονται οι περιβαλλοντικές δράσεις του δήμου Παύλου Μελά στο πάρκο Νικόπολης

Με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Εθελοντισμού, υλοποιήθηκαν δύο περιβαλλοντικές δράσεις στον Δήμο Παύλου Μελά.

Η αρχή έγινε στο πάρκο της Νικόπολης στο πλαίσιο του Τοπικού Θεματικού Περιβαλλοντικού Δικτύου “Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία – Ενεργός Πολίτης στον Δήμο Παύλου Μελά”. Σε συνεργασία με τη We4All και την υποστήριξη του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Παύλου Μελά, μαθητές από το 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης ενημερώθηκαν για τον Εθελοντισμό, την Πολιτική Προστασία, την προστασία του περιβάλλοντος και τον σεβασμό του δημόσιου χώρου.

Σε μια συμβολική κίνηση, τα μικρά παιδιά φύτεψαν αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά στα 2 παρτέρια του πάρκου. Κατόπιν οι μαθητές κατέθεσαν στους εκπαιδευτικούς τις προτάσεις τους για τη δημιουργία εθελοντικής ομάδας του σχολείου η οποία θα αναλάβει την οργάνωση σχετικών περιβαλλοντικών δράσεων.

Θερμές ευχαριστίες στη Χριστίνα Δρακοπούλου για τη συνεργασία και το συντονισμό την οργάνωση της εκδήλωσης, τον διευθυντή του σχολείου κ. Νικόλαο Σαμαρίνα και τον εκπαιδευτικό κ. Γεώργιο Οικονόμου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ