Συνεχίζεται ο εμβολιασμός κατ’ οίκον στο δήμο Θέρμης

Ο δήμος Θέρμης σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Θέρμης ξεκίνησε στις 30 Νοεμβρίου 2021 το νέο κύκλο του προγράμματος «Εμβολιασμός κατ’ οίκον» για την πραγματοποίηση, αυτή τη φορά, της τρίτης δόσης του εμβολίου, για όσους κατοίκους του δήμου έχουν δυσκολία να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα. Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατ’ οίκον της τρίτης επαναληπτικής δόσης αφορά άτομα τα οποία είχαν προηγουμένως ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους. Όσοι είχαν κάνει δύο δόσεις εμβολίου θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer ενώ όσοι είχαν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της JOHNSON & JOHNSON θα εμβολιαστούν με το ίδιο σκεύασμα.

 

Παράλληλα, από τις 16 Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος εμβολιασμών με το μονοδοσικό εμβόλιο της JOHNSON & JOHNSON για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση, σε όλες τις κοινότητες του δήμου Θέρμης.

Σε δηλώσεις του ο Ειδικός Παθολόγος του Κέντρου Υγείας Θέρμης Θεμιστοκλής Παναγιωτόπουλος υπεύθυνος γιατρός των εμβολιασμών κατ οίκον, σε δήλωσή του επισημαίνει:  “Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των κατοίκων του δήμου Θέρμης με την 3η δόση του εμβολίου της Pfizer και την αναμνηστική δόση του εμβολίου της Johnson. Ευελπιστούμε στη μελλοντική απελευθέρωση από τον ιό μέσω του εμβολιασμού. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το άλμα προς την ελευθερία”.

Σημειώνεται πως η κινητή μονάδα αποτελείται από τον Ιατρό Παναγιωτόπουλο Θεμιστοκλή Ειδικό Παθολόγο και το νοσηλευτικό προσωπικό  του Κ Υ Θέρμης που με αυτοκίνητο του ΝΠΔΔ του δήμου Θέρμης με οδηγό τον Αργύρη Μωραϊτη πρόεδρο του ΝΠΔΔ και τη συμβολή του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι αλλά και υπό την καθοδήγηση της 4ης ΥΠΕ, πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί κατ΄οίκον στο δήμο Θέρμης.

Όσοι ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν, είτε για την πρώτη δόση είτε για την επαναληπτική, μπορούν να καλούν στα γραφεία των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του δήμου Θέρμης στα τηλέφωνα: 2392 330213 & 330214, καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Θέρμης: 2313310800.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ