Συνάντηση του δημάρχου Θέρμης με την ηγεσία ΕΛ.ΑΣ. και Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση στο γραφείο του με τους επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας και Διεύθυνσης Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη είχε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπαδόπουλος, η διευθύντρια της Τροχαίας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου και ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης Θεοχάρης Λαγοθεόδωρος.

Η συζήτηση αφορούσε τα θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας τα οποία αφορούν την περιοχή του δήμου Θέρμης. Σε δήλωσή του, μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος σημείωσε: «θέλω να ευχαριστήσω τον νέο γενικό αστυνομικό διευθυντή της ΓΑΔΘ καθώς και τους επικεφαλής της Τροχαίας σε Θεσσαλονίκη και Θέρμη που για μια ακόμη φορά ήρθαν στον δήμο μας για να συζητήσουμε τα θέματα της αρμοδιότητάς τους. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της Τροχαίας προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στην πάταξη της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών μας. Θέλω να επισημάνω ότι τον τελευταίο καιρό έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα από την πλευρά της Αστυνομίας και της Τροχαίας τα οποία αποδίδουν.

Εμείς ως δήμος, ζητούμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Για τα θέματα αυτά θα συζητήσουμε και στην αυριανή συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη συνάντηση που θα γίνει εδώ στη Θεσσαλονίκη».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ