Συνάντηση του δημάρχου Θέρμης με εκπροσώπους του ΔΕΔΔΗΕ για τις βλάβες σε Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Κ. Σχολάρι και Καρδία

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής
Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) είχε σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του, ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος. Ο διευθυντής του περιφερειακού τμήματος του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Νικόλαος Παυλίδης και ο βοηθός διευθυντής Αθανάσιος Μωραΐτης συζήτησαν με τον δήμαρχο Θέρμης για τα συνεχή προβλήματα ηλεκτροδότησης τα οποία παρουσιάζονται στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Μίκρας και συγκεκριμένα στους οικισμούς Τριλόφου, Πλαγιαρίου, Κάτω Σχολαρίου και Καρδίας.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό ο δήμαρχος Θέρμης είχε αποστείλει σχετικές επιστολές προς τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις οποίες παρουσίαζε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες κοινότητες, ζητώντας παράλληλα να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να λυθεί το ζήτημα. Είχε ακολουθήσει σχετική απαντητική επιστολή του κ. Παυλίδη προς τον δήμαρχο Θέρμης και ορίστηκε συνάντηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι αναγκαίες λύσεις.

Στη σημερινή συνάντηση οι κ. Παυλίδης και Μωραΐτης ενημέρωσαν τον δήμαρχο Θέρμης ότι ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. έχει προβεί ήδη σε εργασίες συντήρησης του δικτύου στην εν λόγω περιοχή, καθώς και σε ενίσχυση του εξοπλισμού ώστε να υπάρξει εναλλακτική τροφοδότηση σε περίπτωση βλάβης. Παράλληλα σχεδιάζει παρεμβάσεις ενίσχυσης του δικτύου για την ασφαλέστερη λειτουργία του, ώστε να μην παρουσιάζεται το φαινόμενο με τις συνεχείς βλάβες κάθε φορά που σημειώνεται επιδείνωση του καιρού.

Ο δήμαρχος Θέρμης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα του δήμου. Ζήτησε, πέρα από αυτές τις πρώτες παρεμβάσεις να υπάρξουν και άλλες ουσιαστικότερες οι οποίες θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα και δήλωσε ότι ο δήμος θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να προχωρήσουν οι αναγκαίες λύσεις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ