Συνάντηση με μαθητές από Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία είχε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς

Συνολικά 32 μαθητές, 8 από λύκειο της πόλης Las Palmas Gran Canaria, 7 από γυμνάσιο του Stadtallendorf και 17 μαθητές γυμνασίου και λυκείου της Massalia, συνοδευόμενοι όλοι από καθηγητές των αντίστοιχων σχολείων βρίσκονται στην πόλη μας, φιλοξενούμενοι από μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, συνομίλησαν μαζί του και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το ταξίδι στην Ελλάδα.

«Βρίσκω πολύ σημαντικό το έργο που επιτελείται μέσα από τα προγράμματα Erasmus και είμαι ικανοποιημένος γιατί βλέπω ότι σχολεία της Καλαμαριάς συμμετέχουν ενεργά. Η ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ μαθητών διαφορετικών χωρών, δημιουργεί μορφωμένους και καλλιεργημένους πολίτες κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Τα παιδιά θα μείνουν για μία εβδομάδα στην Καλαμαριά κι εκτός από τα προγράμματα, στα οποία θα πάρουν μέρος, θα ξεναγηθούν από τους Έλληνες συμμαθητές τους στην πόλη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ