Συνάντηση Λιβάνιου – Ανδρεάδου: Εντός του Απριλίου η έγκριση και η χρηματοδότηση για το δίκτυο ύδρευσης στον Λαγκαδά

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο επισκέφτηκε η Δήμαρχος Λαγκαδά, κα. Νίκη Ανδρεάδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Λαγκαδά, κ. Βασίλη Δημητριάδη, και τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, κ. Ανέστη Πετρίδη.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η προτεραιοποίηση του έργου που αφορά στην κατασκευή του κεντρικού εξωτερικού αγωγού ύδρευσης της πόλης του Λαγκαδά στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και η χρηματοδότησή του.

Η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑ Λαγκαδά, προκειμένου να επιτύχει την επίσπευση των διαδικασιών και την ταχύτερη εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, αποφάσισε να χωριστεί η μελέτη σε δύο υποέργα: ένα της αντικατάστασης του εξωτερικού και ένα του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Λαγκαδά.

Μάλιστα, για το υποέργο 1, αυτό της αντικατάστασης, δηλαδή, του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, η μελέτη κατατέθηκε ήδη από την ΔΕΥΑ Λαγκαδά.

Μετά την ενημέρωση που του έγινε από την Δήμαρχο Λαγκαδά, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Λιβάνιος δεσμεύτηκε ότι άμεσα, εντός του Απριλίου, θα εγκριθεί η χρηματοδότηση των 4.000.000 ευρώ ώστε τάχιστα να δρομολογηθούν όσα απαιτούνται για την έναρξη υλοποίησης του έργου

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ