“Στροφή” στην εξωστρέφεια για τον Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης (ΕΛΟΤ)

Της Γεωργίας Ρεμπούτσικα*

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης, γνωστός στη βιομηχανία αλλά και στις επιχειρήσεις ως ΕΛΟΤ προσπαθεί και διεκδικεί ξανά το ρόλο που πρέπει να έχει σε αυτό που η σημερινή πραγματικότητα επιτάσσει. Η σημασία της χρήσης των Προτύπων θα πρέπει να γίνει αντιληπτή  και να ξεκινήσει από την εκπαιδευτική βαθμίδα και στη συνέχεια να διαχέεται τόσο στο βιομηχανικό όσο και στον επιχειρηματικό κλάδο της χώρας μας. Όντας μέλος διεθνών Οργανισμών, όπως ο ISO και η IEC  αλλά και ευρωπαϊκών Οργανισμών όπως είναι η CEN και η CENELEC, καλείται να μεταφέρει τεχνογνωσία αλλά και βέλτιστες πρακτικές, έτσι ώστε η χώρα μας μέσα από τα Πρότυπα που διαθέτει στην αγορά να πετυχαίνει την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής των Προτύπων είναι η διάθεση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων και εξασφαλίζεται η ανταγωνιστικότητα και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και φυσικά επιβραβεύονται από τους καταναλωτές που γνωρίζουν τη χρησιμότητα της τυποποίησης.

Έχοντας λοιπόν στρέψει το βλέμμα στη εξωστρέφεια του Οργανισμού και επιδιώκοντας συνεργασίες ορόσημο που αφορούν τη διάθεση των Προτύπων του ΕΛΟΤ στην αγορά, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΣΥΠ κα Ρεμπούτσικα Γεωργία προέβη στην παρακάτω προωθητική ενέργεια διάθεσης προτύπων.

Για αιτήματα προσφορών αγοράς προτύπων που θα πραγματοποιηθούν από τις 10 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις20 Νοεμβρίου 2022 και μετατραπούν αυτά σε παραγγελίες μέχρι και 25 Νοεμβρίου 2022, παρέχονται οι εξής εκπτώσεις:

Έκπτωση στα πρότυπα ΕΛΟΤ, ΕΛΟΤ ΕΝ, ΕΛΟΤ ISO& ΕΛΟΤ IEC: 20% επί των τιμώντουτιμοκαταλόγου ΕΛΟΤ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210 2120207,210,230 και για προσφορές – παραγγελίες, μπορείτε να αποστείλετε mail  στο sales@elot.gr

Επιπλέον μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ΕΛΟΤ: https://elot.gr/news/prosfora-ekptosis-apoktisis-protypon

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ