Στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου η προεδρία του Κοιμητηρίου Ευόσμου

 

Ολοκληρώθηκαν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου και Μέλους Εκτελεστικής Επιτροπής στο Σύνδεσμο Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης (ΣΔΔΘ), που έχει την ευθύνη διαχείρισης του Κοιμητηρίου στον Εύοσμο.
Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου διαδέχθηκε στην προεδρία του Συνδέσμου το Δήμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα:
Πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Γρηγόρης Κυριακίδης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ο οποίος ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου, κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού. Μέχρι πρότινος ο κ. Κυριακίδης ήταν αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, έχοντας συμβάλλει καθοριστικά στην έγκριση χρηματοδότησης 4.000.000€ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την επέκταση και αναβάθμιση του Κοιμητηρίου.
Αντιπρόεδρος εξελέγη η κ.  Ίνκα – Άννα Αβραμίδου, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής ο κ. Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παύλου Μελά.
«Το έργο, οι αποφάσεις και οι αρμοδιότητες αυτού του Διοικητικού Συμβούλιου επιφορτίζονται με το ιερό καθήκον απόδοσης τιμών στους νεκρούς μας και την υποχρέωση τήρησης αξιοπρεπών συνθηκών για όσους βιώνουν μια απώλεια.
Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και κουράγιο στην τέλεση των πολύ ιδιαίτερων καθηκόντων τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Η θητεία της νέας διοίκησης έχει διετή διάρκεια 2022-2024 και το 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο θα κληθεί σε αυτό το διάστημα να διαχειριστεί μια σειρά μεγάλων θεμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι στο ΔΣ συμμετέχουν:
– Ο Δήμος Θεσσαλονίκης με έξι (6) εκπροσώπους.
– Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου με δύο  (2).
– Ο Δήμος Παύλου – Μελά, με δύο (2).
– Ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών, με δύο (2).
– Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης με έναν (1) εκπρόσωπο.
Σημειώνεται ότι με έγκριση του νέου προέδρου, συνεχίζει και την επόμενη διετία στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου, ο κ. Πέτρος Τράκας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στα ζητήματα του Κοιμητηρίου. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ