Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος – Συναντήθηκε με Πατουλίδου και Θάνο

Συνάντηση εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου είχε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Aναγνωστόπουλος στο γραφείο της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Διαμαντή Διαμαντή και του Ειδικού Συνεργάτη της κα Πατουλίδου Θωμά Ψαρρά ο κ. Αναγνωστόπουλος ενημέρωσε την κα Πατουλίδου για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της περιοχής καθώς και για αντιπλημμυρικά έργα. Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους οικισμούς της Νέας Μεσημβρίας και της Αγχιάλου και ζήτησε τη συνδρομή της κα Πατουλίδου και των αρμόδιων υπηρεσιών αναφορικά με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στα δύο ρέματα των οικισμών για την αντιπλημμυρική θωράκισή τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εξετάσουν το αίτημα της δημοτικής αρχής και στο προσεχές χρονικό διάστημα θα δοθεί λύση στο πρόβλημα. “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και με κάθε τρόπο μας βοηθά να επιλύσουμε χρόνια προβλήματα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Αλέξανδρο Θάνο με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών με στόχο την ανάδειξη σε τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο του Δήμου Χαλκηδόνος. Οι κ.κ. Αναγνωστόπουλος και Διαμαντής αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην ετήσια Γιορτή Κρασιού Αγχιάλου που πραγματοποιείται στον Δήμο Χαλκηδόνος τονίζοντας την ανάγκη εξέλιξή της σε κάθε επίπεδο προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. “Είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για την τουριστική ανάπτυξη και τις δυνατότητες της περιοχής μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος. “Ο Δήμος αποτελεί μια ιδανική λύση σε όσους θέλουν να συνδυάσουν την ομορφιά της φύσης με ωραίο φαγητό και κρασί αλλά ταυτόχρονα θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ