Θερμή υποδοχή του Γιάννη Δαρδαμανέλη στην ομάδα που σάρωσε τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα cheerleading

Υποδοχή πρωταθλητών επεφύλαξε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, στις αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ», που σάρωσε τα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα cheerleading, το οποίο διεξήχθη στη Βερόνα της Ιταλίας.

«Η Καλαμαριά γιορτάζει σήμερα, γιατί χάρη σε σας στέκεται στο πρώτο σκαλί του βάθρου, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σ’ ολόκληρη της Ευρώπη. Μας κάνετε περήφανους κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να συνεχίσετε στον δρόμο της επιτυχίας», είπε ο κ. Δαρδαμανέλης απευθυνόμενος στις αθλήτριες.

 

Η αποστολή έφτασε στην πλατεία του Δημαρχείου στις 7:30 το απόγευμα και κατά την είσοδό τους ακουγόταν από τα ηχεία το τραγούδι των QUEEN “We are the champions”! Με τα κύπελα ανά χείρας, τα μετάλλια στο λαιμό και το χαμόγελο της επιτυχίας, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους όταν είδαν τον κόσμο να τους υποδέχεται με ενθουσιασμό.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ιωάννης Πενόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Βάσω Νικολέττου και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου απένειμαν μετάλλια και επαίνους στις αθλήτριες συγχαίροντάς τους για τη μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ