Στη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Σπ. Πέγκας με τη «Θεσσαλονίκη για Όλους»

«Θεσσαλονίκη για Όλους» είναι το όνομα της δημοτικής κίνησης με επικεφαλής τον Σπύρο Πέγκα, ο οποίος διεκδικεί τη δημαρχία στον δήμο Θεσσαλονίκης, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού επί διοικήσεως Γιάννη Μπουτάρη, ρίχνεται στη “μάχη” των εκλογών με μία ομάδα έμπειρων και νέων προσώπων. Tο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν οι πρώτοι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής κίνησης «Θεσσαλονίκη για Όλους».

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη για όλους» Σπύρος Πέγκας αναφέρει τα εξής:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανακόπηκε η εξωστρεφής πορεία της Θεσσαλονίκης και η πόλη έκανε βήματα προς τα πίσω. Οι πολιτικές του νυν δημάρχου αφαίρεσαν αξία από την πόλη και της στέρησαν το ισχυρό, διεθνές αποτύπωμά της. Στην έλλειψη οράματος ήρθε να προστεθεί και η διαχειριστική ανεπάρκεια σε θέματα καθημερινότητας. Αντί της ευταξίας που ευαγγελίστηκε, στο τέλος της θητείας του ο νυν δήμαρχος αφήνει μια πόλη βρώμικη, με οξυμένο κυκλοφοριακό πρόβλημα και τραγικά υποβαθμισμένο δημόσιο χώρο. Επιπλέον, στον δήμο Θεσσαλονίκης επέστρεψαν πρακτικές κακοδιαχείρισης και κακοδιοίκησης που ζήσαμε στο παρελθόν και παλέψαμε πολύ για την εξάλειψή τους.

Η ποιότητα ζωής των Θεσσαλονικέων χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι, βλέποντας την πόλη να βυθίζεται στο τέλμα. Εδώ και λίγο καιρό συγκροτήσαμε μια αυτοδιοικητική κίνηση, με στόχο την ανατροπή της βλαπτικής πορείας της τωρινής διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία πήγε πίσω την πόλη και κατέστησε την καθημερινότητα των δημοτών μη βιώσιμη. Εδώ και τέσσερα χρόνια απέδειξαν ότι είναι για τους λίγους και ημετέρους. Εμείς είμαστε για Όλους.

Συνθέτουμε δυνάμεις προκειμένου να δώσουμε ξανά μέλλον και προοπτική στη Θεσσαλονίκη. Ήδη έχει συγκροτηθεί ο βασικός πυρήνας υποψηφίων του συνδυασμού, ο οποίος διευρύνεται συνεχώς με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών που οραματίζονται μία Θεσσαλονίκη βιώσιμη και ανοικτή για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, διακρίσεις και αποκλεισμούς».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ