Στα υπ. Περιβάλλοντος-Ενέργειας, Υποδομών-Μεταφορών και Παιδείας ο Π. Τσακίρης για την προώθηση θεμάτων του Δ. Ωραιοκάστρου

Συναντήσεις με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών και Μεταφορών και Παιδείας και Θρησκευμάτων είχε σήμερα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρη Καρασαββίδη.

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Παντελής Τσακίρης συναντήθηκε με τον Γιώργο Αμυρά, υφυπουργό Προστασίας του Περιβάλλοντος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ο βουλευτής ΝΔ Δράμας, Κωνσταντίνος Δημητρίου Μπλούχος και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος δράσεις που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δήμος Ωραιοκάστρου για ζητήματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πολιτών και η αξιοποίηση του Δημοτικού Δασοκτήματος Ωραιοκάστρου, του σημαντικού «πνεύμονα» πρασίνου της περιοχής.

Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συναντήθηκε με τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κύριοι Αναστασιάδης και Καρασαββίδης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου έθεσε στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών το θέμα της ενδεχόμενης τοποθέτησης πλευρικών διοδίων στο ύψος του Δερβενίου, επισημαίνοντας ότι για την τοπική κοινωνία είναι αδιανόητο να αποκλειστεί η έξοδος της Λητής προς την Εγνατία Οδό. Ο κ. Τσακίρης κατέθεσε επίσης στον κ. Καραμανλή αιτήματα για τη χρηματοδότηση έργων υποδομής στο Δήμο Ωραιοκάστρου και ειδικότερα για την υλοποίηση του έργου των εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Πενταλόφου και Νεοχωρούδας και για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στην ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου. Επίσης, κατέθεσε αίτημα για τη χρηματοδότηση μελετών από την ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές) για την κατασκευή πολυδύναμου δημοτικού ιατρείου στο Ωραιόκαστρο στην περιοχή «Αλώνια».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συναντήθηκε με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου συζήτησε με την υφυπουργό το θέμα της ενδεχόμενης ένταξης σχολικών μονάδων του Δήμου Ωραιοκάστρου στο καθεστώς των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ