Στ. Αγγελούδης: Ναι στην ανάπλαση της ΔΕΘ και στην παραμονή της στο κέντρο, υπό τον όρο της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου

Την πάγια θέση του υπέρ της ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης και της παραμονής της ΔΕΘ στο κέντρο της πόλης, υπό τον όρο της δημιουργίας ενός μεγάλου μητροπολιτικού πάρκου, επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, απαντώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου σε σχετική ερώτηση της επικεφαλής του συνδυασμού «Πόλη Ανάποδα» Μαρίας Κέκη.

Ο κ. Αγγελούδης διατύπωσε τη θέση ότι η ΔΕΘ θα πρέπει να συνεχίσει την εμπορική και πολιτιστική ιστορία της στο κέντρο της πόλης. Την ίδια ώρα, η δημοτική αρχή ζητά τη δημιουργία ενός μητροπολιτικού πάρκου στους χώρους της ΔΕΘ, το οποίο θα ενώνεται με το πάρκο της ΧΑΝΘ και με τις εκτάσεις του Γ΄ Σώματος Στρατού, για τις οποίες και διεκδικεί να αποδοθούν στην πόλη.

Στόχος είναι να προκύψουν εκτάσεις πρασίνου άνω των 400 στρεμμάτων. Σχολιάζοντας απόψεις περί μετεγκατάστασης της ΔΕΘ στα δυτικά και συγκεκριμένα στη Σίνδο, ο κ. Αγγελούδης είπε χαρακτηριστικά ότι «εμείς εκλεγήκαμε στον δήμο Θεσσαλονίκης και μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα των δημοτών της Θεσσαλονίκης».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ