Σπ. Πέγκας: Μας απογοήτευσε η μεγάλη αποχή παρά τη δυσαρέσκεια στην πόλη

Απογοητευμένος και δυσαρεστημένος με τη μεγάλη αποχή στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023, παρά τη διάχυτη δυσαρέσκεια που υπάρχει στην πόλη, δήλωσε ο Σπύρος Πέγκας επικεφαλής της παράταξηςΘεσσαλονίκη για όλους“. Ο κ. Πέγκας είπε ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι από τον πρώτο γύρο των εκλογών απείχε το δυναμικό κοινό, δεν πήγαν οι νέοι στην κάλπη, γεγονός που επηρέασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως τόνισε, παρά το όχι νικηφόρο αποτέλεσμα, υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα του, η παράταξή του θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά που ξεκίνησε και θα είναι παρούσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κόσμος επηρεάζεται από το κομματικό κριτήριο, επισήμανε, ενώ εμμένει στην άποψή του για ψήφο κατά συνείδηση και δεν σκοπεύει, όπως ανέφερε, να δώσει κάποια κατεύθυνση στους ψηφοφόρους για τον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις, διότι υπάρχει χάσμα απόψεων, πρόσθεσε.

Ωστόσο, όταν τεθούν κάποιες ψηφοφορίες για τα ζητήματα της πόλης, ο κ. Πέγκας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει και θετικά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ