Σφοδρή ενόχληση για τις δημόσιες επικρίσεις Νικηφορίδη απέναντι στη δημοτική αρχή

Σφοδρή ενόχληση στο δημαρχιακό μέγαρο έχουν προκαλέσει οι διαδοχικές αναρτήσεις στις οποίες προχώρησε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας Πρόδρομος Νικηφορίδης, αφήνοντας έκθετη τη δημοτική αρχή για τις τέντες που στήθηκαν στη νέα παραλία, μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για τις ανάγκες του φεστιβάλ “La Nomad House”.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για τη δημόσια αναφορά του ότι ντρέπεται για το… τσίρκο που στήθηκε στη νέα παραλία και ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου βάζει το δικό της λιθαράκι στην απαξίωση της νέας παραλίας, ο κ. Νικηφορίδης επιχείρησε να ανασκευάσει. “Ενημερώνω ότι δεν πρόκειται για διαφοροποίηση! Πιστεύω στις ικανότητες του Δημάρχου μας και της δημοτικής ομάδας.

Εδώ ξέφυγε το θέμα λόγω απειρίας! Είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα προσέχουμε περισσότερο και θα ενημερωνόμαστε αναλυτικά πριν από οποιαδήποτε απόφαση. Επίσης να επισημάνω ότι συστήθηκε ομάδα που θα επεξεργαστεί την κανονιστική για τη Νέα Παραλία. Η επιτυχία της Νέας Παραλίας της έχει φορτώσει πολλά, όλοι θέλουν τη Νέα Παραλία!”, σημείωσε σε δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Νικηφορίδης. Ωστόσο, παρά τις για το αντίθετο προθέσεις του αντιδημάρχου, η επισήμανσή του ότι “το θέμα ξέφυγε λόγω απειρίας” κάθε άλλο παρά αποκατέστησε τα πράγματα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί ο κ. Νικηφορίδης είχε προχωρήσει σε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση για τις τέχνες που στήθηκαν στο πλαίσιο του πολυθεματικού φεστιβάλ, το οποίο υποστηρίζεται από τον δήμο Θεσσαλονίκης και την αντιδημαρχία Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

“Υπάρχουν πολλοί άλλοι χώροι στη Θεσσαλονίκη για να στηθεί ένα τσίρκο! Πάνω στα κατεστραμμένα από την προηγούμενη διοίκηση σιντριβάνια, στον Άξονα των Μουσείων που σχεδίασε ο Εμπράρ ερχόμαστε εμείς, η σημερινή διοίκηση να προσθέσουμε το λιθαράκι μας στην απαξίωση της Νέας Παραλίας. Προσωπικά ντρέπομαι!”, είναι η αιχμηρή αναφορά του κ. Νικηφορίδη, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. “Ο κ. Νικηφορίδης είναι μέλος άλλης διοίκησης;”, σχολίαζαν χαρακτηριστικά στελέχη του δήμου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ