Σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας το Ιστορικό και Πολιτιστικό Λεύκωμα του Δήμου Λαγκαδά

Στις βιβλιοθήκες όλων των Δήμων και Περιφερειών της χώρας βρίσκεται πλέον το Λεύκωμα «Δήμος Λαγκαδά – Ιστορία και Πολιτισμός».

Η καλαίσθητη έκδοση που κυκλοφόρησε το 2021 σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, αποτυπώνει ένα σημαντικό τμήμα της ιστορικής και πολιτιστικής παράδοσης ενός Δήμου που στις επτά Δημοτικές του Ενότητες, περικλείει 47 συνολικά οικισμούς, με τον καθένα να έχει μια ξεχωριστή ιστορία να αφηγηθεί.

Το αποτέλεσμα της εν λόγω έκδοσης, απεικονίζει έμπρακτα την κοπιαστική έρευνα που έγινε από εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα, ώστε να καταγραφεί το αποτύπωμα που έχει αφήσει ο Δήμος Λαγκαδά στην ιστορία και τον πολιτισμό της σύγχρονης Ελλάδας.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το πλήθος των συγχαρητήριων επιστολών από τους παραλήπτες του Λευκώματος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Για τη διοίκησή μας, ήταν ηθικό και ιστορικό καθήκον, ώστε ο πολιτιστικός θησαυρός του Δήμου Λαγκαδά να βγει προς τα έξω και να επικοινωνηθεί σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και το εξωτερικό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Λεύκωμα  “Δήμος Λαγκαδά – Ιστορία και Πολιτισμός”, αποτελεί μια στοιχειοθετημένη και σοβαρή προσπάθεια καταγραφής, πάντα με σεβασμό προς την ιστορία και τους προγόνους μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ