Σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου για την αστική προσβασιμότητα ο Δήμος Λαγκαδά

Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου για την εκπόνηση σχεδίου αστικής προσβασιμότητας στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» έχει ενταχθεί ο Δήμος Λαγκαδά.

Το σχέδιο αστικής προσβασιμότητας προϋπολογισμού 49.600 ευρώ, που χρηματοδοτείται πλήρως από το Πράσινο Ταμείο, έχει ως στόχο σε αρχικό στάδιο την καταγραφή όλων των ανοιχτών και ελεύθερων χώρων του Δήμου Λαγκαδά, ώστε στη συνέχεια να διαπιστωθεί που χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις προκειμένου να είναι προσβάσιμοι σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου.

«Η αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, αποτέλεσε προεκλογική μας δέσμευση και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Η εξασφάλιση του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού προγράμματος αποτελεί μέρος του οράματός μας ώστε ο Δήμος Λαγκαδά και κυρίως οι ελεύθεροι χώροι του να είναι φιλικοί και προσβάσιμοι σε όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

prasino-tameio.jpg

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ