Πυρπόλησαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη μπροστά στο Δημαρχείο Παύλου Μελά

Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου 2022, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη. Το όχημα ήταν σταθμευμένο, όπως κάθε βράδυ, στο πάρκινγκ έξω από το δημαρχείο, στη Σταυρούπολη, όπου βρίσκεται η έδρα του δήμου.

Οι δράστες έβαλαν φωτιά στο ρεζερβουάρ που πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ άμεσα κατέφθασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης με δήλωσή του ευχαριστεί το Πυροσβεστικό Σώμα και εκφράζει την οργή του για το δυσάρεστο συμβάν, λίγες μόλις ώρες μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που μας γέμισε με υπερηφάνεια για τους προγόνους μας, τονίζοντας, ότι η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται. Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παύλου Μελά δεν πτοείται από αυτές τις θρασύδειλες και επικίνδυνες ενέργειες και στέκεται με αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια & ιδιωτική περιουσία και σε όσους αποσκοπούν στον εκφοβισμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ