«Ψωνίζουμε στην αγορά του Δήμου Παύλου Μελά – “Χτίζουμε” ξανά τους κρίκους της τοπικής αγοράς»

Με αφορμή την ανακοίνωση επαναλειτουργίας της αγοράς, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου (λειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου, πλην πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων), ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης δηλώνει:

«Εδώ και ένα χρόνο, η οικονομία μας έχει δεχτεί βαρύτατες συνέπειες λόγω της πανδημίας και του αναπόφευκτου εγκλεισμού. Αν και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν μπαίνει ποτέ σε ζυγαριά, δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε ότι λόγω των αναγκαστικών μέτρων προστασίας και του περιορισμού των μετακινήσεων, πολλοί είναι οι κλάδοι της οικονομίας μας που έχουν πληγεί.

Μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και το επικείμενο άνοιγμα της αγοράς, είναι μονόδρομος από όλους μας η στήριξη του λιανεμπορίου και της τοπικής οικονομίας.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που πλέον το φως είναι πιο κοντά από ποτέ, ο Δήμος Παύλου Μελά στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και στήριξης της τοπικής οικονομίας.

Ψωνίζω από τον τόπο μου γιατί με αυτήν την επιλογή:

➢ Στηρίζω το φίλο μου, το γείτονά μου, το συγγενή μου, το συντοπίτη μου, τον άνθρωπο που βλέπω κάθε μέρα.

➢ Βοηθάω να μην χαθούν άλλα μεροκάματα από τους εργαζόμενους.

➢ Δίνω ανάσες στον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην πόλη μου.

➢ Ενισχύω την ανταγωνιστικότητα των ντόπιων επιχειρήσεων.

➢ Εμποδίζω την απώλεια θέσεων εργασίας, ενώ παράλληλα δημιουργώ νέες.

Εμπιστεύομαι λοιπόν τα καταστήματα της γειτονιάς μου και όλοι μαζί ενισχύουμε την τοπική οικονομία. Στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Κερδίζουμε το χαμένο έδαφος και “χτίζουμε” ξανά τους κρίκους της τοπικής αγοράς και της καθημερινότητάς μας».

dimarxos-pavlou-mela-demourtzidis.jpg

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ