Πρωτοχρονιάτικες ευχές με τους καταστηματάρχες του Ωραιοκάστρου αντάλλαξε ο δήμαρχος, Π. Τσακίρης

Πρωτοχρονιάτικες ευχές με τους καταστηματάρχες του Ωραιοκάστρου αντάλλαξε σήμερα το μεσημέρι, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, Μυγδονίας, Γεώργιο Παραπανήσιο, Πολεοδομίας, Ευάγγελο Κανταρτζή, τον εντεταλμένο σύμβουλο Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Δαμιανό Ιωσηφίδη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελο Πανούση, τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελο Χατζηαντωνίου και Αναστάσιο Χαλκίδη, αντίστοιχα, ο κ. Τσακίρης έκανε βόλτα στην αγορά του Ωραιοκάστρου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους, αντάλλαξε ευχές και εξέφρασε την ελπίδα το 2023 να είναι για όλους ένα έτος που θα φέρει υγεία, χαρά, πρόοδο και προκοπή για τον τόπο.

Συμβολικά ο κ. Τσακίρης και τα στελέχη της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου μοίρασαν γούρια στους καταστηματάρχες με την ευχή το 2023 να είναι ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο έτος για όλους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ