Πρόταση Βούγια για Διαπαραταξιακή Συνεργασία στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ακυβερνησία στο Δήμο Θεσσαλονίκη εντοπίζει ο Σπύρος Βούγιας, υποψήφιος δήμαρχος με την «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» προσθέτοντας πως κανείς δεν μπορεί να επιχαίρει για αυτό.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Βούγιας σημειώνει πως ο κ. Ζέρβας πρέπει «να πάρει τη γενναία πρωτοβουλία να καλέσει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης σε έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο ενώπιον των πολιτών, με στόχο τη συνεργασία και τη συναίνεση για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων για την πόλη».

Προσθέτει πως το το μοναδικό κριτήριο πρέπει να είναι η σύγκλιση και την ενότητα πάνω στα μεγάλα προβλήματα που απαιτούν αποτελεσματικές απαντήσεις και όχι με παζάρια, συναλλαγές και ανταλλάγματα για υλικές απολαβές ή θέσεις εξουσίας κάτω από το τραπέζι.

«Πλησιάζοντας στο μέσο αυτής της πρωτόγνωρης, από κάθε άποψη, θητείας, η προοπτική μιας διαπαραταξιακής συνεργασίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης είναι πλέον η μοναδική απάντηση στο μεγάλο κίνδυνο να χαθεί μια ολόκληρη τετραετία για την πόλη»., καταλήγει.

Στις εκλογές του 2019 η παράταξη του κ. Βούγια είχε αποσπάσει 7% με τρεις δημοτικούς συμβούλους: τον ίδιο και τους Ανδρέα Κουράκη και Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη.  στη συνέχεια ο κ. Μπαρμπουνάκης ανεξαρτητοποιήθηκε και εντάχθηκε στη διοίκηση.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ