Πρόταση Π. Τσακίρη για ονοματοδοσία της πλ. Μεσαίου σε «Πλατεία Ολυμπιονίκη Βασίλη Τσολακίδη»

Έκρηξη χαράς και θεάματος στο Ωραιόκαστρο, στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «EGO Gym White Tower 2022»

Η μαγεία της Γυμναστικής για Όλους, του αθλήματος που κερδίζει μικρούς και μεγάλους, πλημμύρισε το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, όπου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ «EGO Gym White Tower 2022». Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο μήνυμά του τόνισε ότι προτείνει να δοθεί στην αναπλασμένη πλατεία της Κοινότητας Μεσαίου το όνομα του Βασίλη Τσολακίδη, προς τιμή του Ολυμπιονίκη του δίζυγου και πολυνίκη που κατάγεται από την περιοχή.

ego white tower 2022 05

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κάνοντας ειδική αναφορά στον Ολυμπιονίκη και ομοσπονδιακό προπονητή της ενόργανης γυμναστικής Βασίλη Τσολακίδη, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση τόνισε: «Σε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και την ενασχόληση με τον αθλητισμό, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία θα μας βρίσκει συμπαραστάτες στο έργο της. Ο τόπος μας έχει άλλωστε την τιμή να αποτελεί τη γενέτειρα του Ολυμπιονίκη της Γυμναστικής, Βασίλη Τσολακίδη, ο οποίος κατάγεται από το Μεσαίο. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να σας ανακοινώσω ότι πρόκειται να τον τιμήσουμε, δίνοντας το όνομά του στην καινούργια αναπλασμένη πλατεία του Μεσαίου. Εύχομαι να τον μιμηθούν πολλά παιδιά του τόπου μας, αλλά και από όλη την Ελλάδα και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται».

ego white tower 2022 02

«Επιτέλους είμαστε ξανά όλοι μαζί, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας που δεν μας επέτρεψαν να διοργανώσουμε Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους. Από εδώ, από το Ωραιόκαστρο και τη Θεσσαλονίκη, ανοίγει η αυλαία για όλη την Ελλάδα. Αξίζει σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ ένα δυνατό χειροκρότημα. Εκ μέρους της Ε.Γ.Ο. και του Προέδρου κ. Σταθόπουλου, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ωραιοκάστρου για τη φιλοξενία και το προσωπικό του Δήμου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Επίσης, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εθελοντές μας, στους διασώστες της ΟΜ.Α.Κ. για την παρουσία τους, καθώς και στην εταιρεία Sportsland για την ζωντανή κάλυψη της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο χειροκρότημα και για τους γονείς όλων των παιδιών, οι οποίοι βοηθούν και προσπαθούν ώστε να παραμένουν τα γυμναστήριά μας γεμάτα από αθλητές», τόνισε από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πανταζής, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχει μεγάλη σημασία η προσπάθεια που κάνουμε να ξαναφέρουμε τα παιδιά στους χώρους άθλησης και στη Γυμναστική. Η Γυμναστική για Όλους είναι ένα σύγχρονο άθλημα που απευθύνεται στον καθένα, χωρίς ηλικιακούς φραγμούς. Αξίζει η συμμετοχή των παιδιών, των ενηλίκων, γιατί όχι ακόμα και των ανθρώπων τρίτης ηλικίας που ελπίζουμε να δούμε σε επόμενες διοργανώσεις, γιατί η Γυμναστική είναι ένα άθλημα για όλη μας τη ζωή».

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ