Πρόγραμμα “Αγωγής Υγείας για παιδιά” στον Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη

Με στόχο την ευαισθητοποίηση γονιών και εκπαιδευτικών σε ζητήματα πρόληψης της υγείας των παιδιών ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανακοινώνει την έναρξη του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά».

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στις δραστηριότητες του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), μέλος του οποίου είναι μέλος ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σεμινάριο που αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα: 1) Ατυχήματα, 2) εξαρτήσεις (κάπνισμα, αλκοόλ και ναρκωτικά) και 3) εφηβεία (σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, παχυσαρκία, εμβολιασμοί εφήβων).

Το πρώτο διαδικτυακό ραντεβού είναι για την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30μ.μ. και οι συμμετέχοντες μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσω πλατφόρμας zoom. Έχει την υποστήριξη του παιδιάτρου-εντατικολόγου, τέως συντονιστή-διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και μέλους του ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Αναστάσιου Χατζή. Η παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα τα ατυχήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/92398588636
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ