Πρ. Νικηφορίδης: Ντρέπομαι που ως διοίκηση προσθέτουμε το λιθαράκι μας στην απαξίωση της νέας παραλίας

Σε μια αιχμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Πρόδρομος Νικηφορίδης. “Υπάρχουν πολλοί άλλοι χώροι στη Θεσσαλονίκη για να στηθεί ένα τσίρκο!

Πάνω στα κατεστραμμένα από την προηγούμενη διοίκηση σιντριβάνια, στον Άξονα των Μουσείων που σχεδίασε ο Εμπράρ ερχόμαστε εμείς, η σημερινή διοίκηση να προσθέσουμε το λιθαράκι μας στην απαξίωση της Νέας Παραλίας. Προσωπικά ντρέπομαι!”, είναι το αιχμηρό σχόλιο του κ. Νικηφορίδη.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι πολύχρωμες τέντες στη νέα παραλία στήθηκαν στο πλαίσιο διοργάνωσης που υποστηρίζεται από τον δήμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από την αντιδημαρχία Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών.

Πρόκειται για το διακρατικό περιοδεύον πολυθεματικό φεστιβάλ “La Nomad House”, που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις 22 έως τις 27 Μαΐου. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον φορέα Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων (United Societies of Balkans-USB).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ