Πόρτα πόρτα για τις Ευρωεκλογές ο Καλαφάτης

Ακούραστος στρατιώτης της παράταξης για τις Ευρωεκλογές αποδεικνύεται ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Εδώ και 15 μέρες, μαζί με στελέχη του κόμματος και φίλους της παράταξης και με συγκεκριμένο πρόγραμμα κάθε μέρα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, οργώνει πόρτα πόρτα τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, επισκέπτεται καταστήματα και λαϊκές αγορές και συναντά τους πολίτες διανέμοντας το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλους τους υποψηφίους για τις Ευρωεκλογές και εξηγώντας πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή τους.

Ο Σταύρος Καλαφάτης, ως Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα έκανε μεγάλη κινητοποίηση με τηλεφωνήματα και μηνύματα για την επιτυχία της χθεσινής συγκέντρωσης του Πρωθυπουργού στο λιμάνι, υποδεχόμενος ως «οικοδεσπότης» όλους τους Βουλευτές που έφθαναν στην πόλη από άλλους νομούς.

Οργάνωσε, μάλιστα, προσυγκέντρωση πριν την ομιλία του Προέδρου, κάτω απ΄το πολιτικό του γραφείο στην Κατούνη, με περισσότερα από 100 άτομα και παρά τη μικρή βροχόπτωση που προηγήθηκε, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο λιμάνι. Γεγονός που αναγνωρίζεται.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ