Πολεοδομία: Ξεκινούν από τη Δευτέρα 24/1 οι δηλώσεις ιδιοκτησίας για την περιοχή Ελπίδος της ΔΕ Πολίχνης

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Παύλου Μελά ‘’τραβούν μπροστά’’ και μέσα από πράξεις και άμεσα αποτελέσματα βάζουν τους κανόνες για την οικιστική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας. Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης για την Πολεοδομική μελέτη Επέκτασης – Αναθεώρησης και Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή Ελπίδος της ΔΕ Πολίχνης, εκδόθηκε η πρώτη Πρόσκληση ιδιωτών για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας ακινήτων που βρίσκονται εντός τμημάτων των πολεοδομικών ενοτήτων 1, 3, 6, 7 της περιοχής Ελπίδος.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Κωνσταντίνου Πάντση στην πρόσφατη ανάρτηση:

Υπογράφηκε η σύμβαση για την Πολεοδομική μελέτη Επέκτασης – Αναθεώρησης και Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή Ελπίδος της ΔΕ Πολίχνης

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται λοιπόν οι φερόμενοι ιδιοκτήτες των ακινήτων που βρίσκονται εντός των τμημάτων των παραπάνω πολεοδομικών ενοτήτων, οι οποίες περικλείονται από τις οδούς Σαρανταπόρου, Ελπίδος, Μαυροκορδάτου, Λατομείου, Δερβενακίων, Φιλίππου, Θ. Καρυπίδη, Ελ. Βενιζέλου, Αγν. Στρατιώτου, Κ. Κανάρη και Αγίας Μαρίνης, να προσέλθουν στη Διεύθυνση Πολεοδομίας Δήμου Παύλου Μελά επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη με Παναγή Τσαλδάρη, από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, προκειμένου να υποβάλουν Δήλωση Ιδιοκτησίας της παρ. 5 του άρθρου 12 του ν.1337/83 όπως αντικαταστάθηκε με την αρ. 4 του άρθρου 6 του ν.2242/1994.

Επίσης οι δηλώσεις ιδιοκτησίας με τα συνημμένα δικαιολογητικά, εντός της ιδίας προθεσμίας, μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο

e-mail:poleo@pavlosmelas.gr

Μαζί με τη δήλωση ιδιοκτησίας υποβάλλονται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

•Συμβόλαια του σημερινού ιδιοκτήτη και του παλαιότερου ιδιοκτήτη κατά την ημερομηνία ελέγχου: 28/05/2014, καθώς και τα τοπογραφικά διαγράμματα που τα συνοδεύουν.

•Αντίγραφο Κτηματολογικού Φύλλου και Διαγράμματος από το Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλονίκης.

•Σε περίπτωση που η ιδιοκτησία δεν έχει δηλωθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο ή έχει υποβληθεί αίτηση διόρθωσης σφαλμάτων ή υφίσταται δικαστική διαμάχη, τότε υποβάλλονται πιστοποιητικά μεταγραφής, ιδιοκτησίας, βαρών και μη διεκδικήσεων.

•Σε περίπτωση που στο ακίνητο έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια θα υποβάλλονται φωτοαντίγραφα του στελέχους της οικοδομικής άδειας, του εγκεκριμένου τοπογραφικού διαγράμματος και διαγράμματος κάλυψης.

Το έντυπο της δήλωσης μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου www.pavlosmelas.gr

Επισημαίνεται ότι η υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας είναι υποχρεωτική, η δε παράλειψη υποβολής της συνεπάγεται για την ιδιοκτησία, όλες τις επιπτώσεις της παρ. 25 του άρθρου 42 του ν.4030/2011 (ΦΕΚ 249Α).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ