Ποιά έργα ζήτησε ο δήμαρχος Λαγκαδά απο τον Καραμανλή

Σε καλό κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η συνάντηση του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή  στην Αθήνα, παρουσία του Βουλευτή της  Β΄Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη και του Αντιδημάρχου Χαράλαμπου Αϊβαζίδη.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα υποδομών που αφορούν το Δήμο Λαγκαδά με το θέμα του κόμβου των Λουτρών Λαγκαδά, να κυριαρχεί στη συζήτηση.  Ο κ. Ταχματζίδης υπογράμμισε προς τον υπουργό τη σπουδαιότητα του έργου και την ανάγκη ολοκλήρωσης του  ανισόπεδου κόμβου της Εγνατίας Οδού στο ύψος των Λουτρών καθώς πρόκειται για  ένα σημαντικό οδικό έργο που παραμένει, εδώ και πολλά χρόνια, σε εκκρεμότητα.

Μετά από διεξοδική συζήτηση ο Δήμαρχος Λαγκαδά έλαβε την υποστήριξη του υπουργού ως προς το συγκεκριμένο έργο και ο κ. Καραμανλής δεσμεύτηκε ότι θα κάνει προσωπική παρέμβαση στο ΤΑΙΠΕΔ.

Επιπλέον, ο κ. Ταχματζίδης έθεσε υπόψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών συγκεκριμένα έργα στο Δήμο Λαγκαδά και ζήτησε τη χρηματοδότηση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης, αλλά και τη χρηματοδότηση της  διαπλάτυνσης του δρόμου Σοχού – Κολχικού. Ο κ. Καραμανλής ζήτησε να κατατεθούν, από πλευράς Δήμου, Τεχνικά Δελτία με την ταυτότητα των έργων και τη σκοπιμότητα τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ