Παράταση για τις εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Παύλου Μελά

Η υποβολή αιτήσεων εγγραφής νηπίων και βρεφών  για τη σχολική χρονιά 2022– 2023 στους Παιδικούς  Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Ενόψει της λήψης των απαραίτητων μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο eservices.pavlosmelas.gr και στην ενότητα «Υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στους Παιδικούς / Βρεφονηπιακούς σταθμούς».

Η διαπίστευση για την υποβολή της αίτησης γίνεται με τη χρήση κωδικών-διαπιστευτηρίων της ΓΓΠΣΔΔ (κωδικοί TaxisNet) αποκλειστικά του γονέα – κηδεμόνα στο όνομα του οποίου θα γίνει και η χρέωση των τροφείων.

Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για την ηλεκτρονική κατάθεση της αίτησης αναγράφονται στον ιστότοπο  eservices.pavlosmelas.gr

Η αίτηση συμμετοχής θεωρείται υποβληθείσα όταν επιλεγεί η «Οριστική υποβολή αίτησης» και αποσταλεί στον αιτούντα ο αριθμός πρωτοκόλλου. Μετά τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών από την Υπηρεσία των Παιδικών Σταθμών, ενημερώνεται ο αιτών για την εγκυρότητα της αίτησης καθώς και για τα μόρια που λαμβάνει, στο mail που δήλωσε.

Δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια εκ μέρους του αιτούντα. Δεν γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται αιτήσεις που αποστέλλονται με mail ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).

Σε περίπτωση που αντιμετωπιστεί δυσκολία στην ηλεκτρονική υποβολή μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της υπηρεσίας: 2310 607732 και 2310 643545.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ