Παραπολιτικά από το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ενδεχομένως και θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση του ανασχηματισμού στο Δήμο Θεσσαλονίκης απο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Σούσουρο πάντως γίνεται σε αυτοδιοικητικούς κύκλους πως ζητείται απο όσους συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα να δεσμευτούν πως θα είναι υποψήφιοι το 2023 με το συνδυασμό του Ζέρβα;
Στο ΣΥΡΙΖΑ, ανεπίσημα ακόμη, πέφτουν διάφορα ονόματα στο τραπέζι -μη πολιτικών- για το Δήμο Θεσσαλονίκης ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
Έχω ακούσει αυτά των δημοσιογράφων Γιώργου Τούλα και Άκη Σακισλόγου και του αρχιτέκτονα Πρόδρομου Νικηφορίδη. Σημειώστε το εξής: στο κάδρο των αναζητήσεων υποψηφίου απο το χώρο της κεντροαριστεράς για το Δήμο Θεσσαλονίκης, βάλτε και τον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Προοπτικής και καθηγητή του ΑΠΘ.
Ο Σπύρος Βούγιας, έριξε στο τραπέζι διάφορα ονόματα ως “πρωταγωνιστές” για το Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές, των Νυφούδη, Δημαρέλου, Ζουρνά και Κωνσταντινίδη.
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι εξέτασε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί απο το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να επιστρέψει στα έδρανα ο πρώτος επιλαχών της παράταξής του “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”, πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Δημαρέλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ