Παραδόθηκε το πάρκο του Φοίνικα στον Δήμο Καλαμαριάς

Η συνεργασία του Δήμου Καλαμαριάς με την ΕΔΑΘΕΣΣ απέδωσε ένα όμορφο αποτέλεσμα, δίνοντας στην περιοχή του Φοίνικα ένα καταπράσινο πάρκο, το οποίο παραδόθηκε ολοκληρωμένο στον δήμο. Η επιμονή του Δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, να επωφεληθεί η συγκεκριμένη περιοχή από τις δράσεις της  εταιρείας, με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στις περιοχές της Αδείας της, χάρισε στον Φοίνικα, έναν χώρο αναψυχής, που μπορούν να απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι.

«Το συγκεκριμένο έργο έγινε σε μία ευαίσθητη και σημαντική περιοχή, γιατί είναι η νότια είσοδος της πόλης μας. Οι κάτοικοι εδώ βλέπουν να γίνεται κάτι στη γειτονιά τους, μετά από καιρό. Με τέτοιες ενέργειες, αλλά και με τα έργα που κάνουμε συνολικά,  θα οδηγήσουμε τους δημότες μας να αγαπήσουν περισσότερο τον ελεύθερο κοινόχρηστο χώρο. Παράλληλα αποδεικνύουμε ότι μέσα από τις συνεργασίες καταφέρνουμε να βελτιώνουμε τον τόπο μας.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΔΑΘΕΣΣ, γιατί αποδεικνύει μέσα από αυτή την ενέργεια, ότι έχει κι ένα κοινωνικό πρόσωπο , το οποίο είδαμε εδώ στον Φοίνικα» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Στο πάρκο αντικαταστάθηκαν και τα εννιά παγκάκια που υπήρχαν με καινούργια, όλα τα δοχεία καθαρισμού, τοποθετήθηκε μία μεγάλη τέντα για να μπορεί να κάθεται ο κόσμος. Αντικατάσταση έγινε και σε όλα τα φωτιστικά με λάμπες led χαμηλής κατανάλωσης, μπήκε καινούργιο αρδευτικό σύστημα και έγινε φύτευση σε όλο το χώρο. Δεξιά κι αριστερά βάφτηκαν τα κιγκλιδώματα που υπήρχαν, ενώ αντικαταστάθηκαν όσα είχαν καταστραφεί.

«Η ΕΔΑΘΕΣΣ σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμαριάς και προσωπικά με τον δήμαρχο θέλαμε να κάνουμε αυτό το έργο το οποίο θεωρούμε ότι βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου και ενισχύει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής και της Θεσσαλονίκης γενικότερα», δήλωσε ο Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης Αγοράς, Μιχάλης Στεργιόπουλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ