Παραχώρηση σχολικών χώρων σε συλλόγους και φορείς του Δήμου Παύλου Μελά για την υλοποίηση προγραμμάτων

Από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Π. και Αντιδήμαρχο Παιδείας Μιχάλη Χριστοδούλου, ανακοινώνονται τα σχετικά με την «Παραχώρηση σχολικών χώρων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων και σε πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους συλλόγους και φορείς του Δήμου Παύλου Μελά, για την υλοποίηση προγραμμάτων».

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Τρίτη 05 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, οι φορείς που ενδιαφέρονται να τους παραχωρηθούν ώρες για την υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων σε αίθουσες και αθλητικούς χώρους των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Παύλου Μελά, μπορούν να υποβάλουν αίτηση παραχώρησης στη Σχολική Επιτροπή στην οποία ανήκει η Σχολική Μονάδα της αίτησής τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι σχολικοί χώροι παραχωρούνται κατά προτεραιότητα στις Υπηρεσίες του Δήμου Παύλου Μελά για την υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων.

Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας ή άλλων εκτάκτων καταστάσεων, οι παραχωρήσεις δύναται να αρθούν με νεότερη απόφαση Δημάρχου ή σε περίπτωση μη τήρησης των προϋποθέσεων που τίθενται περί παραχωρήσεων (καθαριότητα κλπ).

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΑΙΤΗΣΗ

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 1

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 2

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 3

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ