Ωραιόκαστρο: Ξεκίνησε η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση της Μυγδονίας με το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στο λεωφορείο της γραμμής 84 (Μελισσοχώρι-Θεσσαλονίκη) επιβιβάστηκε σήμερα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων που συνδέουν απευθείας το Δρυμό, τη Λητή και το Μελισσοχώρι με το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Πετύχαμε να ικανοποιήσουμε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου της Δ.Ε. Μυγδονίας. Από σήμερα βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των δημοτών μας που χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες για τις μετακινήσεις τους, αφού τα λεωφορεία της γραμμής 84 πηγαίνουν ως το κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν τερματίζουν στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης. Πλέον οι επιβάτες δεν ταλαιπωρούνται και δεν χρειάζεται να μετεπιβιβαστούν σε άλλο λεωφορείο», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

grammi-84-nea-dromologia.jpg

Στο ίδιο λεωφορείο μαζί με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου επιβιβάστηκαν ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας, Ηλίας Ζιακούλης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Δρυμού, Κωνσταντίνος Πατσαλάς, Λητής, Απόστολος Χατζηαντωνίου, Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος και οι τοπικοί σύμβουλοι Εύη Κυριακίδου – Βέσκου, Αναστάσιος Πανιώρης, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και Παναγιώτης Καρατάκης.

Η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων με το κέντρο της Θεσσαλονίκης εγκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από εισήγηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, προς τη διοίκηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

Από σήμερα τα λεωφορεία της γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) δεν τερματίζουν στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, αλλά κινούνται μέσω της οδού Λαγκαδά ως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Από εκεί επιστρέφουν στην οδό Λαγκαδά από όπου συνεχίζουν το δρομολόγιο προς τη Μυγδονία.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου μετακινούνται απευθείας προς και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

programma-dromologia-2.jpg

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ