Ώρα εκλογών στην ΚΕΔΕ – Οι μονομάχοι και οι θεσσαλονικείς που δίνουν τη μάχη

Έφτασε η ώρα των εκλογών στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, καθώς σήμερα συνέρχεται η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη των νέων συλλογικών οργάνων της ΚΕΔΕ (διοικητικό και εποπτικό συμβούλιο).

Οι κάλπες αναμένεται να ανοίξουν στις 2.00 το μεσημέρι και να κλείσουν στις 7.00 το απόγευμα, ενώ οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα έχουν αρχίσει νωρίτερα το πρωί.
Φαβορί για επανεκλογή στην προεδρία της ΚΕΔΕ εμφανίζεται ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ως επικεφαλής της γαλάζιας παράταξης.
Βασικός αντίπαλος του κ. Κυρίζογλου θα είναι ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, που ηγείται ψηφοδελτίου στο οποίο συμμετέχουν αιρετοί που πρόσκεινται κατά βάση στο ΠΑΣΟΚ και ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλευρό του Λάζαρου Κυρίζογλου τη μάχη για μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα δώσουν από τη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και η δήμαρχος Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου.
Με τον Χάρη Δούκα, αντίστοιχα, έχουν συστρατευτεί από τη Θεσσαλονίκη ως υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και η δήμαρχος Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου. Ακόμη, στο ψηφοδέλτιο Δούκα συμμετέχουν ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του δήμου Θεσσαλονίκης Θανάσης Ζιώγας, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ανθρώπινη Πόλη” στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη Νίκος Νυφούδης και ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου Κώστας Σωτηράκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ