Ολοκληρώνονται έξι νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Λαγκαδά

Στην τοποθέτηση νέου εξοπλισμού για την αναδιαμόρφωση πέντε παιδικών χαρών και τη δημιουργίας μιας ακόμα νέας παιδικής χαράς προχώρησε η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαγκαδά.
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού 199.416 ευρώ, που καλύφθηκε από τους πόρους του Δήμου Λαγκαδά.
Συγκεκριμένα αναδιαμορφώθηκαν με νέα πιστοποιημένα όργανα οι παιδικές χαρές σε Λαγκαδά (εργατικές κατοικίες), Καρτεραί (εντός του οικισμού), Ζαγκλιβέρι, (εντός του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου), Άγιο Βασίλειο (πλησίον της λίμνης), Γερακαρού, (εντός της κεντρικής πλατείας).
Παράλληλα διαμορφώθηκε νέα παιδική χαρά εντός του οικισμού της Κοινότητας Περιβολακίου.
Οι παιδικές χαρές αναμένεται να παραδοθούν προς χρήση το προσεχές διάστημα.
«Ο σχεδιασμός και η αναδιαμόρφωση των παιδικών χαρών σύμφωνα με τα δεδομένα ασφαλείας και τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται δεν είναι μια απλή υπόθεση. Στόχος μας ήταν να παραδώσουμε σε παιδιά και γονείς σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές ώστε να μπορούν να τις χαρούν τα επόμενα χρόνια. Ο σχεδιασμός έγινε προσεκτικά για όσο χρόνο χρειάστηκε, αφού η ταχύτητα παράδοσης ενός έργου και ειδικά μιας παιδικής χαράς δεν γίνεται να μπαίνει πάνω από την ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ