Οι Θεσσαλονικείς «αγκάλιασαν» την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τις Β. Σποράδες

Πως οι Θεσσαλονικείς έχουν «αγκαλιάσει» την ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης με τις Σποράδες δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Άναψε Φλας» στον Flash 99,4 ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

«Το δρομολόγιο έχει μεγάλη ανταπόκριση και πάει καλά. Αυτό φαίνεται από το πρώτο διάστημα. Από αρχές του χρόνου είχαμε κάνει κοινές ενέργειες με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιδότηση της γραμμής. Ανταποκρίθηκε το υπουργείο και ο κ. Πλακιωτάκης. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από τις συγκοινωνίες. Η Θεσσαλονίκη πάντοτε αγαπούσε τις Βόρειες Σποράδες και ειδικότερα το νησί της Σκιάθου. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να γίνει η γραμμή βιώσιμη» δήλωσε.

«Μέχρι να πιει κάποιος έναν καφέ, μπορεί να φτάσει στην Σκιάθο» σχολίασε. Σύμφωνα με τον κ. Τζούμα τα μηνύματα που λαμβάνει ο ίδιος είναι πολύ ενθαρρυντικά. «Έχουμε φτάσει μέχρι στιγμής γύρω στις 16.000 εισιτήρια». Ο κ. Τζούμας αναφέρθηκε επίσης στις ομορφιές του νησιού, τη γαστρονομία της, τη διασκέδαση που προσφέρει, τις μαγευτικές παραλίες της. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, οι πληρότητες στη Σκιάθο τη δεδομένη χρονική στιγμή ανέρχονται στο 40%-45% εκείνων που καταγράφονταν την προ κορονοϊού εποχή, δηλαδή το 2019.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ