Οι δημοτικές εξελίξεις στο Δήμο Λαγκαδά

Ο Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος στις εκλογές του Ιουνίου δεν επανεκλέχθηκε στη Βουλή, φαίνεται πως τελικά θα κατέβει υποψήφιος στο Δήμο Λαγκαδά. Μέσω συνεργατών του μάλιστα κυκλοφόρησε σήμερα… επιστολή 78 κατοίκων της περιοχής που του ζητούν να κατέβει στο Δήμο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το Δήμο. Από την αποτυχία επανεκλογής του μέχρι τώρα, λένε οι πληροφορίες έκανε επαφές για να δει το κλίμα στην περιοχή και κυρίως να συγκεντρώσει υποψήφιους συμβούλους, κάτι διόλου εύκολο. Ο κ. Αναστασιάδης αν είχε καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής, πιστεύει κανείς ότι θα πήγαινε για το Δήμο; Προφανώς και όχι! Ούτε αν λάμβανε κάποιο κυβερνητικό αξίωμα, που πληροφορίες λένε πως συζητήθηκε και αυτό. Τη στάση όλων στο Δήμο Λαγκαδά και αν είναι συνειδητές ή ευκαιριακές οι υποψηφιότητες θα την κρίνουν οι δημότες του Λαγκαδά με την ψήφο τους τον Οκτώβριο.

Πάντως ως τώρα η υποψηφιότητά του προφανώς δημιουργεί νέα δεδομένα αλλά δεν δείχνει να επηρεάζει ούτε τη Νίκη Ανδρεάδου, ούτε τον Γιάννη Αναστασιάδη.

Η Νίκη Ανδρεάδου, σήμερα έχει συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού της και συνεχίζει δυναμικά τον προεκλογικό αγώνα. Όσοι έκαναν κρούση σε υποψηφίους της για… μεταγραφή, έφαγαν πόρτα.

Ο Γιάννης Αναστασιάδης “απάντησε” σήμερα με νέες ανακοινώσεις υποψηφίων και συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό αγώνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ