Ο Β. Τομπουλίδης υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο Βασίλης Τομπουλίδης θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, το μεσημέρι, στο δημαρχιακό μέγαρο, ο κ. Τομπουλίδης άσκησε κριτική στη διοίκηση Ζέρβα, κάνοντας λόγο για ελάχιστους ελεύθερους χώρους και πράσινο στην πόλη, για ελλιπή μέσα μαζικής μεταφοράς και αποσπασματικούς ποδηλατοδρόμους, για ελλείψεις στη σχολική στέγη κ.ά.

Ο κ. Τομπουλίδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, έστειλε το μήνυμα για «ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες» και κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση». «Χορτάσαμε στον δήμο Θεσσαλονίκης από σωτήρες, ικανά πρόσωπα, δυνατά ονόματα. Χορτάσαμε το 2019 από υποψηφίους δημάρχους, δήθεν ανεξάρτητους, που την επομένη των εκλογών με ευκολία συνέπραξαν με την παράταξη του δημάρχου», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, απολογισμό της δράσης του ΚΚΕ στα έδρανα του δήμου Θεσσαλονίκης έκανε ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Όπως ανέφερε, «η απογοήτευση του κόσμου για τη διοίκηση Ζέρβα είναι μεγάλη. Όχι μόνο γιατί το λένε οι δημοσκοπήσεις, αλλά κυρίως γιατί το λέει ο κόσμος, που στη συντριπτική πλειοψηφία, τον θεωρεί ως τον χειρότερο δήμαρχο».

Ο κ. Ζαριανόπουλος πρόσθεσε πως το ΚΚΕ δικαιώθηκε απόλυτα «που δεν μάσησε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στους εκβιασμούς του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών και ψήφισε λευκό. Πρέπει να αναρωτηθούν κάποιοι πόση ευθύνη φέρουν για τη δημαρχία Ζέρβα, όσοι τον στήριξαν. Σε αυτή τη δημαρχία, όλα τα μεγέθη της πόλης χειροτέρεψαν ραγδαία».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ