Ο ρόλος της Νοτοπούλου στις δημοτικές εκλογές

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τις προθέσεις της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, αν δηλαδή θα ειναι ξανά υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.   Οι εκτιμήσεις την θέλουν ωστόσο να επικεντρώνεται στην κεντρική πολιτική σκηνή και τη Βουλή ούσα άλλωστε και πρώτη βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχει κεντρικό ρόλο στις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη στάση του στο Δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2023 και κατά πληροφορίες μέσα απο την παράταξή της “Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ” θα ξεκινήσει διαδικασίες και επαφές για τη δημιουργία ενός μετώπου με στόχο την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, διαδικασίες που δεν εξαιρούν και την εξεύρεση κατάλληλου προσώπου που θα μπορούσε να στηριχθεί ως υποψήφιος δήμαρχος απο ευρύτερες  προοδευτικές δυνάμεις.

Άλλωστε η κα. Νοτοπούλου ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εντάχθηκε στην Επιτροπή Αυτοδιοικητικού Σχεδιασμού που θα έχει στην ευθύνη της το σχεδιασμό για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές σε 15 μήνες απο σήμερα.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ