Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) συμμετέχει στην 87η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΕΘ)

Ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, ανανέωση συνεργασίας με ΕΒΕΘ & μουσικό street event στον Πεζόδρομο Αγίας Σοφίας

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) συμμετέχει διαχρονικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό γεγονός στη χώρα μας.

Ο Οργανισμός συμβάλει ενεργά στην Έκθεση με πλάνο δράσεων, διαδοχικών συναντήσεων και παρεμβάσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, (9-17.09.2023),  στο stand Α05, του Pavilion 7, καταρτισμένο, επιστημονικό προσωπικό θα βρίσκεται στη διάθεση του ενδιαφερόμενου κοινού με στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση του σε θέματα που άπτονται  της Βιομηχανικής  Ιδιοκτησίας και της καινοτομίας.

Πρόγραμμα δράσεων ΟΒΙ στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

 Πέμπτη, 7.09.2023, 17:30-18:00, Ανανέωση Υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου

Πέμπτη, 7.09.2023, 18:00-21:00, Ενημερωτική Ημερίδα ΕΣΠΑ, με τίτλο «Ευρεσιτεχνίες: Πηγή καινοτομίας & επιχειρηματικότητας», στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ). Η αίθουσα εκδηλώσεων μας παραχωρήθηκε ευγενώς από το ΕΒΕΘ.

Παρασκευή, 8.09.2022, 18:30-20:30, Μουσικό street event στον Πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στο κέντρο της πόλης

Ανανέωση Συμφώνου Συνεργασίας με ΕΒΕΘ

Προκειμένου να μεγιστοποιηθούν οι δυνατότητες δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργασιών στην Περιφέρεια, ο ΟΒΙ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, στις 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεών του. Από την έναρξη λειτουργίας του Περιφερειακού Γραφείου του ΟΒΙ στη συμπρωτεύουσα, υπάρχει ιδιαίτερη  συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πολλαπλά  οφέλη για τους εφευρέτες και τα μέλη-επιχειρηματίες των Επιμελητήριων. Για την αρωγή και στήριξη των μελών των Επιμελητηρίων δρομολογούνται εκπαιδεύσεις καθώς και διάφορες δράσεις ενημέρωσης, ενώ μεγιστοποιούνται οι δυνατότητες δικτύωσης και ανάπτυξης με συνεργασίες στην περιφέρεια προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ