Ο Κυρίζογλου έκοψε την βασιλόπιτα της παράταξής του

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 06/02/21 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της “Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης” από τον επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ.
Στην σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Κυρίζογλου έδωσε έμφαση στις δημοτικές παρεμβάσεις για την πανδημία και τόνισε πως παρά το ότι στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης καταγράφονται τα λιγότερα κρούσματα, μόλις 14, δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και πρέπει τα μέτρα να τηρούνται.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό παρευρισκόμενων λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και μεταδόθηκε διαδικτυακά. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κυρίζογλου, αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της εκδήλωσης αυτής, στο έργο του Δήμου κατά τη διάρκεια της πανδημίας ευχαριστώντας τους εργαζόμενους των του Δήμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα για την συνεισφορά τους στην εξυπηρέτηση των αναγκαιούντων συμπολιτών τους παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε δια κληρώσεώς στην κ. Αγγελική Σεμερτζίδου, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού και Εθελοντισμού και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία κέρδισε μία εικόνα της Παναγίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ