Ο ενισχυμένος ρόλος της ΜΑΘ – Τα ηνία στον Βασίλη Διαμαντάκη

Ενισχυμένος θα είναι ο ρόλος της Αναπτυξιακής Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης Α.Ε. Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ), που εξελίσσεται σε σημαντικό βραχίονα για τους δήμους, παρέχοντάς τους τεχνική υποστήριξη σε σειρά μεγάλων έργων.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ συγκροτήθηκε σε σώμα, με την προεδρία να βρίσκεται στα χέρια του Βασίλη Διαμαντάκη, εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης.

Αντιπρόεδρος είναι ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και διευθύνων σύμβουλος ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Αστέριος Ζαφειράκης.

Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν ακόμη οι δήμαρχοι Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου, Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Παύλου Μελά Δημήτρης Ασλανίδης, όπως επίσης ο γενικός γραμματέας του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Σάκης Παπαγεωργίου, ο αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης Βασίλης Γάκης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος, ο συγκοινωνιολόγος Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο αρχιτέκτων μηχανικός Κωνσταντίνος Μπελιμπασάκης, ο δικηγόρος Άδωνις Κουλιούφας και ο ερευνητής του ΕΚΕΤΑ Γιώργος Μπανιάς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ