Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε στην ασφαλτόστρωση της οδού Φιλίππου Φλώρου στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εικόνα του Δήμου αλλά και την ποιότητα ζωής των δημοτών. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην οδό Φιλίππου Φλώρου, στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, έργο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλτοστρώσεις Οδών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου».

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση και η εκ βάθρων αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού δικτύου που εξασφαλίζει ασφαλέστερες μετακινήσεις εντός της πόλης.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών τόνισε πώς: «Παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και τη δοκιμασία στην οποία υποβάλλεται ο τόπος μας εξαιτίας της πανδημίας, προσπαθούμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας. Στόχος μας είναι να παρέμβουμε σε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε, έτσι ώστε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το οδικό δίκτυο της πόλης μας και να αυξήσουμε την ασφάλεια πεζών και οδηγών».

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, επεσήμανε πώς «τα έργα αποκατάστασης και ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου αποτελούν προτεραιότητα, γιατί πρωτίστως αφορούν την ασφάλεια των πολιτών» και τόνισε πώς «πέραν του σχεδιασμού που υπάρχει για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στις δυο Δημοτικές Κοινότητες, καταγράφονται και οι υποδείξεις των δημοτών για σημεία που χρίζουν αποκατάστασης και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε κομμάτι – κομμάτι να τα καλύψουμε όλα».

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ