Ο δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει «Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Μνήμης»

Νεαροί ποδοσφαιριστές, ετών 13, από εφτά Αθλητικές Ακαδημίες της Καλαμαριάς, θα συμμετάσχουν στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Μνήμης, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων «Καλαμαριά 1922-2022 Μια θάλασσα μνήμες… και γινήκαμε όλοι ένα».

Το «σφύριγμα» της έναρξης των αγώνων θα ακουστεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στις 17:30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Αριστοτέλης».

«Το παρελθόν συναντάει το μέλλον. Για άλλη μια φορά βλέπουμε τους νέους της Καλαμαριάς να διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι αυτό μας γεμίζει περηφάνια», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν είναι από την κατηγορία Κ13 και οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι:
1) Μ.Γ.Σ Απόλλων Καλαμαριάς
2) Α.Μ.Σ Μαραθών
3 )Α.Γ.Σ Ποσειδών Καλαμαριάς
4 )Άγιος Γεώργιος Ν.Κρήνης Καλαμαριάς
5) Α.Γ.Π.Σ Μέντεκας Καλαμαριάς
6) Μ.Α.Ο Αναγέννηση Άγιος Ιωάννης
7) Ιταλική Ακαδημία Καλαμαριάς
Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα πάρουν μετάλλια και διπλώματα με το logo του προγράμματος «Μια θάλασσα μνήμες…και γινήκαμε όλοι ένα»

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αυτής αθλητικής εκδήλωσης θα τιμηθεί για  την προσφορά του στον Αθλητισμό της πόλης μας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (προπονητής- διαιτητής) του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς,  Γεώργιος Νιφαδόπουλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ