Νέο σύγχρονο δίκτυο υδροδότησης στις κοινότητες Διαβατών και Νέας Μαγνησίας

Τέλος στα προβλήματα υδροδότησης κατοίκων και επιχειρηματιών σε Διαβατά και Νέα Μαγνησία βάζει το νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης που κατασκευάζεται στην περιοχή από την ΔΕΥΑΔΔ. Πρόκειται για ένα έργο που περιλαμβάνει των εκσυγχρονισμό δύο αντλιοστασίων και την αντικατάσταση δύο κεντρικών αγωγών που ήταν στις προτεραιότητες του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της Διοίκησης του Δήμου Δέλτα προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των καταναλωτών από τις αλλεπάλληλες διακοπές νερού.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση δύο αντλιοστασίων ύδρευσης, ένα στην κοινότητα Διαβατών και ένα στις εργατικές κατοικίες. Την αντικατάσταση του παλιού αγωγού από αμίαντο στις εργατικές κατοικίες Διαβατών με νέο αγωγό μήκους ενός χιλιομέτρου διαμέτρου Φ200 από Πολυαιθυλένιο 3ης Γενιάς (PE 100) και αντοχή σε πίεση 16atm. Την αντικατάσταση του παλιού αγωγού αμιάντου στις περιοχές Διαβατών και Μαγνησίας με νέο, μήκους 1,3χιλιομέτρων, διαμέτρου Φ250 από Πολυαιθυλένιο 3ης Γενιάς (PE 100) και αντοχή σε πίεση 16atm. Το έργο όταν ολοκληρωθεί θα καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών σε Διαβατά και Νέα Μαγνησία και θα βάλει τέλος στις διακοπές νερού που προκαλούνταν στην περιοχή εξαιτίας της φθοράς που είχαν υποστεί οι παλιοί αγωγοί με αποτέλεσμα τις αλλεπάλληλες ρωγμές και την απώλεια σημαντικών ποσοτήτων νερού.

Η νέα υποδομή κατασκευάζεται παράλληλα με το οδικό δίκτυο για εύκολη και άμεση πρόσβαση των συνεργείων ενώ τα υλικά είναι τελευταίας τεχνολογίας, απολύτως φιλικά στο περιβάλλον με μακροχρόνια αντοχή, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα σε μηχανικές καταπονήσεις. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρος Σταματάκης, η πρόεδρος της κοινότητας Διαβατών Πωλίνα Τσίντου και ο τοπικός σύμβουλος Στέλιος Σαββίδης πραγματοποιήσαν αυτοψία στα αντλιοστάσια και στα σημεία όπου θα τοποθετηθούν οι δύο νέοι αγωγοί.
«Το έργο αυτό όταν ολοκληρωθεί θα προσφέρει υδροδότηση χωρίς προβλήματα στους δημότες των Διαβατών και της Νέας Μαγνησίας που ταλαιπωρούνται από συχνές διακοπές νερού. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε σύγχρονες υποδομές σε όλους τους δημότες για να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα τους» τόνισε ο κ Ιωαννίδης.

Τον δήμαρχο συνόδευσε ο Σάββας Γεωργιάδης, πρώην αντιδήμαρχος Ιωνίας, ο οποίος με στοχευμένες παρατηρήσεις και συμβουλές συνέβαλλε στον τελικό σχεδιασμό του έργου. Ο κ Ιωαννίδης τον ευχαρίστησε για την ανιδιοτελή συμβολή του, τις στοχευμένες παρατηρήσεις του και την διαρκή και απρόσκοπτη συνεργασία του σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα την περιοχή της δημοτικής ενότητας Ιωνίας που γνωρίζει πολύ καλά. Άλλωστε όπως είπε ο κύριος Ιωαννίδης με τον κ Γεωργιάδη τον συνδέει μια φιλία χρόνων που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ