Νέες “πράσινες αποστολές” από τον δήμο Ωραιοκάστρου

Η ανακύκλωση γίνεται παιχνίδι στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Κάθε 10 ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Followgreen, για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς επίσης και υπέροχα δώρα!

Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Το Followgreen του Δήμου Ωραιοκάστρου καλεί τους δημότες να στραφούν σε αγορές προϊόντων που δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να μειωθεί η χρήση περιττών πλαστικών συσκευασιών από όπου είναι εφικτό και να αντικατασταθούν με εναλλακτικά υλικά, όπως είναι οι επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες ή οι πλήρως ανακυκλώσιμες.

Μπορείτε να λάβετε μέρος και να μπείτε στην κλήρωση για μία μοντέρνα οικολογική κούπα ακολουθώντας τις οδηγίες στον σύνδεσμο:

www.followgreen.gr/oraiokastro/Mission/Single/2997

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Storage24
Storage24
sms-marketing.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ